Fleur de Saison

I didn't have something to do today so I ended up playing dress-up for the first time in my life. LOL. I'm not good at styling (that's why I'd rather be a fashion reporter than a fashion stylist *big grin*), so I was just playing with blazers / jackets. The story line is started from summer, to fall, and the last one is winter. (We don't have fall or winter in Indonesia, by the way.)

Blue mini dress: Dorothy Perkins
Latex legging: ebay
Peep-toe booties: Zara

On pic #1: fuschia top from thrift store
On pic #2: blue hounds-tooth blazer from thrift store
On pic #3: black patent-leather jacket from Zara

Comments

tamenk said…
oh my...

lo bilang dengan hasil seperti itu lo gak jago styling???
talk to my hand!!!hahaha
speechless guah!!nampol banget dah nekkk
love 'em all esp the fall version
*standing ovation* hahahah lebay
Dinda said…
che.. akhirnya dah nyampe ya latex legging yang lo beli thru ebay?? gue suka 3-3nya! gak sekalian bikin yang spring chek?
chek, kayaknya justru summer yg lo lewatin tuh hehehe. secara kalo summer pake latex legging fanaaassss :D
chekka cuomova said…
hahaha.. iyahh sebenernya gua juga mikir gitu.. tapi mau ngedit koq males.. sabodo teing ahh.. biar fanas yang fenting tamfil! hehehe..
VÉ‘le (: said…
Haha aww where I live, we don't have autumn
and winter only means rain.
dinadinadina said…
kiukiukiukiukiu,,,
keren bgd tan!!
makin lama makin cihuy lo...
mau donk berguru kepalang ajar bagai kembang tak jadi!!!
sukka deh sama gaya Anda, boy!
Y said…
You look really cute! Love the colours!
DwD said…
ih iri deh bisa pake latex legging! klo gw yg ada keliatan maksa banget secara paha segede alaihim gini huks. yah selama masih ada legging-legging lain gpp deh ehehe.
Anonymous said…
Any replica handbags
could be purchased at beneath than bisected the price. There is a adumbration of blush on the replica louis vuitton
. If you are searching for a abundant bigger and anatomic replica handbags
, this one is it. It aswell follows the archetypal replica bags
.

Popular Posts